FOLLOW YOUR STORY  

to where the story comes from

Yvette Vandenberg is een Meester Storyteller, trainer en coach en heeft gewerkt met de grootste nationale en internationale sprekers, bedrijven en ondernemers. Ze is ook een innemend performer die het hart van haar publiek verovert met krachtige Spoken Word poëzie, omlijst met adembenemend mooie mystieke liederen en natuurlijk buitengewone Storytelling.


En nu leert ze jou al haar magie.

 

In het enige live programma met Yvette vind jij je verhaal, leer je het te vertellen en ontdek je de magie die altijd al in je zat.

Are you ready?

Ontdek de Spoken Word Poëzie 

en mystieke songs zoals je ze nog niet eerder gehoord hebt 

en kom meer te weten over optredens.

Waar je ook bent in je reis,

Yvette heeft de perfecte online training, workshop of masterclass voor jou. Ook jij hebt een verhaal: laat hem horen aan de wereld. 

We horen graag van je!

Laat ons weten waar je het met Yvette over wilt hebben en stel alle vragen die je hebt: je bent enorm welkom.

START. YOUR. STORY.
Vraag de GRATIS videotraining storytelling aan

 

COMING TO THE STAGE 12-03-2021

We zijn in voorbereiding voor het Storytelling-event van het jaar:  het Storytelling Seminar 2021 vindt plaats op
vrijdag 12 maart 2021
Zet de datum alvast in je agenda en blijf via deze website
op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Liever persoonlijk op de hoogte gehouden worden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

See you there, Xx Yvette

 

 

VIDEO GALLERY

ENJOY THE VIDEO

Hier vind je met regelmaat een video van één van Yvette's events, optredens of clips.

Ook naar een groter podium? Je ware verhaal vertellen? Die kern in jezelf waar je nog nét niet bij kunt eindelijk naar boven halen en in de wereld zetten? 

Join the magic... live.

JOIN THE YVDB COMMUNITY

DE MAGIE IS ONDERWEG

Laat hieronder je naam en email adres achter en ontvang het laatste nieuws over

de magie van storytelling, de evenementen waar je bij kunt zijn

en gouden tips om je eigen verhaal te vinden, vormen en vertellen.

LIVE YOUR STORY

Honderden gingen je voor. Je verhaal leven betekent opstaan voor waar je in gelooft, je boodschap delen met de wereld en in die pure alignment stappen zetten: iedere dag weer.

Let the magic begin.

"Met Yvette aan je verhaal werken is serious business en een feestje tegelijk. Hoe Yvette het voor elkaar krijgt om zo mooi, zo duidelijk en zo krachtig een verhaal te vatten, is heel bijzonder. En dan was het nog wel míjn verhaal ook! Het vatten van je verhaal kan ik iedereen aanraden. Het is de basis van waaruit je werkt, van waaruit je leeft, van wie je bent. En Yvette begeleidt je daarin op een hele fijne een professionele manier. Wat een vakvrouw!"

Martine de Troije-Wouters
Founder, martinedetroije.nl

"Yvette is een fantastische vrouw die met heel veel passie en enthousiasme werkt. Ze is een topper op haar vakgebied en leert mensen met praktische tips hun verhaal op een krachtige manier neer te zetten. Ik ben zwaar onder de indruk van haar en haar werk en kan het een ieder aanbevelen om met haar te werken want ze heeft ook nog eens een hele fijne energie waar je gewoon bij wilt zijn en die je om je heen wilt voelen."

Glancy van Elst
Founder, glancy.nl

"Ik wilde geen verkooppraatje of opsomming van mijn achtergrond op m’n website, maar een inspirerende tekst waarin mijn persoonlijkheid en karakter duidelijk naar voren zou komen. Ik vertelde mijn verhaal en ze wist zo de essentie eruit te halen! Ik vond het erg inspirerend om met Yvette te kunnen samenwerken. Als ik, in de toekomst,  weer iets wil gaan doen met storytelling, dan weet ik wie ik bel!"

Linda Snijders

Founder, yoursecondyou.nl

Professioneel, oprecht, authentiek, snel...Yvette is zo iemand met wie je het liefst fulltime samenwerkt omdat je weet dat dan alles goed komt. Ze leert je hoe je het beste van jezelf en je bedrijf naar de oppervlakte brengt.. met de juiste woorden en persoonlijke verhalen. Yvette zet een verschuiving in gang, in de richting van het vertellen van een nieuw verhaal, waarin je aantrekt waar je ten diepste naar verlangt."

Natascha Koningsveld

Founder, colourandspice.nl

Yvette verzorgde Storytelling trainingen, workshops

en coaching voor o.a. de volgende organisaties:

© Copyrights by House of Story 2020 All Rights Reserved.